Rasp de uitjes en knoflook in gehakt vlees. Voeg zout, peper en kruiden die jij lekker vindt toe. Kneed alles samen. Maak kleine ballen en zet ze op ovenschaal of bakpapier op 180 graden, 20 minuten. Smeer ze een beetje in met olijfolie. Verwarm de tomaatjes en babymaïs in olijfolie en zeezout. Bestrooi de peterselie erop. Serveer het eten op de bananenblad.
Rijst en linzen een paar uur weken; aantal keer het water verversen(warm water) Rijst en linzen in ongeveer 2 cm water koken. Check of de rijst goed gaar is
Doe een lepel olijfolie in een pan en verwarm dit.
Voeg rode peper en in stukken gesneden tomaat en de komijn toe. Dit 5 minuten laten bakken.
Voeg kurkuma en zout toe.
Serveer de risotto in een bord met de tomatensalsa erop.
Since I know myself I’ve been trying many diets but none of them worked for me. I felt hungry all the time and eating wasn’t helping. I had my intake with Katy at 1st of February 2016 (I was 99,80 kg). She supported me and told me that its going to work. She made me believe in myself. I never liked sporting but with walking and home training what I got in my program and suitable meals recipes on 20 May 2016, I got 78 Kg.
Now I don’t feel hungry anymore with my sugar levels are more balanced (almost no sugar rush anymore).
The best part of Katy’s program was that I might have regular meals without diets!
Katy heeft me geholpen met een gezondere leefstijl op een manier die voor mij makkelijk vol te houden is, met simpele dingen zoals geen suiker houdende frisdrank en een beetje bewegen.
Maar wel met lekker eten! (Alleen wat bewuster). Tijdens mijn programma met Katy ik ben ook gestopt met roken 🙂
“Working with Katy has literally been life changing.
I have much more energy, I sleep better and have lost weight! From 101 kg and now I’m around 86kg!!
She is a great weight consultant giving clear explanations for her recommendations and breaking down her suggested changes into manageable and realistic chunks.
I can whole heartedly recommend Katy as a professional with a huge amount of knowledge but also a huge amount of practicality and understanding. “