Wandelen is de beste beweging!

by in Blog February 27, 2018

Dagelijks 35 minuten wandelen in de natuur kan ons veel meer opleveren dan wij ons kunnen voorstellen. Het levert veel energie op en zorgt voor een goede doorbloeding door het hele lichaam en natuurlijk voor verbranding van vet. 35 minuten wandelen werkt veel beter dan bijvoorbeeld met gewichten werken in de sportschool. 

Lijf in balans organiseert meerdere keren per week groepswandelingen. In een klein groepje en een intieme sfeer gaan wij die 35 minuten wandelen en in gesprek. Dat doen wij in het bos, aan het strand of in de duinen van Den Haag. Terwijl wij vet verbranden en onze doorbloeding op gang brengen, delen wij onze ervaringen en verhalen met elkaar. Inspirerend en motiverend.

Vaak gaan wij na afloop nog wat drinken waardoor wij elkaar beter leren kennen, tips en tricks en recepten en misschien wel gerechten kunnen uitwisselen en elkaar kunnen steunen in het behalen van onze doelen. 

Verbindend, leerzaam en effectief

.

 

2 Comments
 1. Georgios Giannakopoulos March 3, 2020 at 10:20 am Reply

  “Working with Katy has literally been life changing.
  I have much more energy, I sleep better and have lost weight! From 101 kg and now I’m around 86kg!!
  She is a great weight consultant giving clear explanations for her recommendations and breaking down her suggested changes into manageable and realistic chunks.
  I can whole heartedly recommend Katy as a professional with a huge amount of knowledge but also a huge amount of practicality and understanding. “
  Georgios Giannakopoulos

 2. Excellent site you have here..
  It’s difficult to find high
  quality writing
  like yours nowadays. I truly appreciate people like you!

  Take care!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × hoe kan ik u helpen?