Hallo, ik ben Katy

Gezond leven is altijd mijn passie geweest omdat ik geloof dat een gezonde leefstijl de basis is voor een gelukkig leven. Een gezond voedingspatroon kan ons leven overdag maar ook tijdens onze slaap op een positieve manier beïnvloeden. Om mijn eigen leefstijl voortdurend te verbeteren doe ik veel onderzoek en lees ik mijzel in over de betere keuzes die ik kan maken voor een gezonder leven.

Dit heb ik nooit alleen voor mijzelf gedaan. Ik heb altijd geprobeerd om de mensen in mijn directe omgeving daarin mee te nemen en ook hen inspireren om gezonder te laten leven.  En met succes. Zo is mijn partner 15 kilo kwijt geraakt nadat wij samen zijn gaan sporten en ik hem heb laten zien hoe hij anders kan eten en op welke momenten. Een vriendin van mij die 25 kilo aankwam nadat ze was gestopt met roken, is deze inmiddels weer kwijt en de buurvrouw die onlangs bevallen is, is de meeste kilo’s weer kwijt door elke avond 30 minuten samen met mij mee te gaan wandelen.

Ik geloof dat achter elk probleem een oorzaak schuilt en ik geloof ook dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Wanneer je je bewuster bent van de oorzaak van een probleem, onderzoeken en terugkijken is de manier waarop ik probeer problemen in mijn privéleven en professionele leven op te lossen, Dat is soms best wel intensief.

Vertrouwen opbouwen is de basis van onze journey. Met vertrouwen in elkaar kunnen wij veel samen bereiken. Vanuit mijn ervaring met verschillende cliënten probeer ik altijd de oorzaken van overgewicht, eetbuien of onzekerheid te doorgronden. Ik doe dat vanzelfsprekend door betrokken en bereikbaar te zijn. Op deze manier kan ik mijn cliënten goed ondersteunen bij het vinden van de antwoorden op de vragen waar zij mee worstelen.

Samen proberen wij het probleem goed aan te pakken; door middel van een positieve mindset en de juiste begeleiding. Zo krijg je niet alleen een oplossing voor nu, maar leer je voor altijd er op een goede manier mee om te gaan. De meeste cliënten vinden deze aandacht fijn en gaan er uiteindelijk op een goede manier mee om.

Tot nu toe heb ik gelukkig altijd positieve feedback gehad over het coachen van mijn cliënten en dat heeft me altijd gemotiveerd om mijn doel vast te houden.

Ook jou neem ik graag mee in mijn stijl, mijn kennis en mee in mijn activiteitenschema. Maar ook naar een bewuster en gezonder en gelukkiger leven.

Het is belangrijk om op een gezonde manier af te vallen maar minstens net zo belangrijk is het om jouw gewicht te behouden. Het is niet altijd even makkelijk maar als je iets echt wilt is het goed te doen. In iedereen schuilt wel een winnaar.

Na mijn zwangerschap dacht ik dat ik mijn eigen lijf nooit meer terug zou krijgen. Inmiddels ben ik alle overtollige kilo’s kwijt geraakt en voel ik mij weer fit. Uiteindelijk ben ik zelfs slanker en gebalanceerder dan voor mijn zwangerschap. Het was een uitdaging, maar het bleek gemakkelijker dan ik had verwacht.

 

    × hoe kan ik u helpen?